Selecteer een pagina

SOCIAL INFLUENCERS

De juiste invloed.
Social influencers hebben een boodschap voor de wereld, die ze door middel van korte, flitsende video’s willen verspreiden. AIKON zorgt daarvoor: volledig op maat van de sociale media en met uw merk in een Oscar-winnende bijrol. Zodoende zien we die cijfers al stijgen!

Wil je graag meer weten?

STAD OM TE ZOENEN ZWERFVUIL

Van Maija kan je nog wat opsteken!
De waarheid komt uit een kindermond, toch?

NEE is NEE Campagne

Samen maken we komaf met seksuele intimidatie

STAD OM TE ZOENEN AFVALRACE

Kinderburgemeester Walid en de kinderraad weten perfect hoe je moet recycleren. Wie wint de afvalrace? Iedereen die recycleert!

 

 

MECHELENMAKERS KRISTIN

Meet Kristin, de geëngageerde medeoprichtster van Krachtig Jong. Samen met vriendin Sarah zet ze zich belangeloos in voor de jongerenwerking in haar wijk. Merci dames! Door jullie is de wereld weer wat #2800love rijker.

JUPILER APP

Dankzij de nieuwe Jupiler app is het gedaan met een half uur aanschuiven voor een frisse pint tijdens de rust! Met dit nieuwe bestelsysteem kan iedereen gewoon op zijn plek blijven staan en worden de pintjes via de smartphone besteld en vervolgens tot bij jou gebracht. AIKON trok zijn stoute (voetbal)schoenen aan en bracht de app in beeld, met dit filmpje als gevolg. Santé!

CANON – Peter van Asbroeck

Toegegeven, naast Peter voelden we ons net iets minder man. Acteur, hobbypiloot en eigenaar van de coolste truck ooit. Alsof dat nog niet genoeg was, baat hij ook een horecazaak uit in Zuid-Afrika. Met de Canon Powershot G9 als trouwe reispartner, was hij dé persoon om te vertellen over de functionaliteiten van het toestel.

SOCIAL MEDIA

CONTACT 

info@aikonproducties.be
015 65 64 28
Leuvensesteenweg 769
2812 Muizen

Diensten